Wat we voor U kunnen
betekenen?

Wij volgen de meest recente trends om snelle, SEO vriendelijke, maar ook volledig responsive websites en web applicaties te leveren. Lees meer over onze diensten en misschien kunnen we iets samen opbouwen?
Project development and maintenance

Projectontwikkeling en onderhoud

Wij bieden onze klanten volledige ondersteuning bij het maken en het uitbreiden van allerlei soorten webapplicaties. Wij helpen u met het starten van een compleet nieuw project, maar ook met de uitbreiding van een bestaande applicatie. Het kan een simpele website, webshop of een geavanceerde applicatie zijn.
lees meer
Drupal ondersteuning en ontwikkeling

Drupal ondersteuning en ontwikkeling

Drupal projecten doen wij enorm graag. Dankzij onze grote ervaring met dit contentmanagementsystem, weten wij hoe wij web applicaties moeten maken, beheren en ontwikkelen in dit systeem. We ontwerpen eigen templates, aangepaste modules en we breiden de functionaliteit van alle soorten Drupal-projecten uit.
lees meer
Wordpress websites

Wordpress websites

Ondanks onze voorkeur voor het Drupal systeem, bieden wij ook volledige support bij het bouwen in het nog steeds beroemde en door vele mensen geliefd, CMS Wordpress systeem. Bent U Wordpress fan? Natuurlijk helpen wij jou zo goed mogelijk ook met uw project.
lees meer
Webshops

Webshops

Het bouwen van webshops forceert ons om meer creatief te zijn. Elke klant heeft een eigen visie op het project en eigen vereisten. Onze rol hierbij is om de klanten oplossingen te bieden die het best bij hen zullen passen.
lees meer
Persoonlijke en zakelijke websites

Persoonlijke en zakelijke websites

We kunnen U perfecte persoonlijke website of website voor jouw bedrijf ontwerpen en bouwen. Al onze projecten zijn tegenwoordig responsive, wat betekent dat er op allerlei apparaten optimale werking/ondersteuning is.
lees meer
Advies en trainingen

Consultaties en trainingen

Ook bieden wij advies en trainingen op het gebied van het maken van projecten en het gebruiken van systemen, die werken zoals het contentmanagementsysteem Drupal. Thema van de trainingen is afhankelijk van de behoeftes van onze klanten.
lees meer