Persoonlijke en zakelijke websites


Persoonlijke websites worden voornamelijk gebruikt om u zelf, uw interesses te presenteren, een persoonlijke blog te voeren en contact op te nemen met de beheerder of redacteur van de site. In de regel zijn het eenvoudige pagina's die bestaan uit meerdere subpagina's met een beschrijving van zichzelf of activiteit, fotogalerij en contactformulier.

Een professionele website op maat

Bij het maken van dit soort projecten, proberen we altijd hun ontwerp af te stemmen op het thema van de website. We gebruiken geen kant-en-klare sjablonen, maar we creëren het samen met de klant zodat het aan zijn verwachtingen voldoet, het is afgestemd op zijn behoeften en tegelijkertijd functioneel en gebruiksvriendelijk is.

Bedrijfs websites creëren we op een vergelijkbare manier. In de regel zijn ze iets uitgebreider, bevatten ze meer informatie over de bedrijfsvoering, diensten, producten en presentatie van de medewerkers van de onderneming. Tegenwoordig heeft vrijwel elk bedrijf zijn eigen online visitekaartje in de vorm van een min of meer geavanceerde website.

Een eigen website biedt gemakkelijke toegang tot de ontvanger, het werven van nieuwe klanten, contact met de klant en het adverteren van hun activiteiten op het web. Zowel bij persoonlijke als bedrijfs websites voorzien wij onze opdrachtgever altijd van een project dat hij volledig zelfstandig kan beheren. De webapplicaties en websites die we maken hebben een eenvoudige en transparante administratieve interface. Als het project helemaal klaar is, voeren we een korte instructie uit waarna de opdrachtgever de inhoud van de pagina, zijn gebruikers of menu-items eenvoudig kan beheren. Bij het maken van persoonlijke en bedrijfs websites, zoals bij alle soorten projecten, hebben we moderne normen in gedachten, daarom zijn alle projecten waaraan we werken ook compatibel met allerlei soorten mobiele apparaten - smartphones en tablets. We bieden ook migratie van websites die in verschillende systemen werken naar het Drupal content management systeem.

Bekijk alle diensten