Hallo, leuk om U hier te zien!

Wij zijn personen vol passie, betrokkenheid en enthousiasme met uitgebreide ervaring in het ontwikkelen van web projecten. Wij werken graag en kiezen voor het CMS Drupal systeem, omdat het onbeperkte mogelijkheden tot uitbreiding bevat. Ook creëren wij projecten in het nog steeds beroemde content management systeem – Wordpress. Wij werken de laatste jaren samen met andere interactieve bedrijven, die wij voorzien van advies en volledige ondersteuning bij het bouwen van projecten.

Piotr Mirecki Drupal Expert
Piotr Mirecki

CEO, lead developer
Drupal expert

Mijn naam is Piotr Mirecki. Al meer dan 10 jaar houd ik mij bezig met het professioneel bouwen van websites, webshops en allerlei soorten web applicaties. Mijn beroep geeft mij heel veel vreugde, daarnaast motiveert het mij tot het verder ontwikkelen van mijn eigen vaardigheden. In mijn carrière had ik de mogelijkheid om met vele bedrijven en hooggeplaatste professionals vanuit de hele wereld te werken. Het werken met gekwalificeerde specialisten heeft mij geholpen om de benodigde ervaring op te doen, die mij vandaag de zekerheid geeft over mijn werk en de moed om nieuwe uitdagingen aan te gaan. lees meer

Mijn naam is Patryk Witwicki. Ik heb vele jaren ervaring als programmeur en met web projecten ontwikkeling. Vanaf het begin van mijn tocht in de IT branche, ben ik gefascineerd door alle mogelijkheden, die ons, de programmeurs, de wereld waarin wij leven beter laten maken. Applicaties, websites, maar ook webshops maken het leven voor ons in vele aspecten makkelijker. Ik ben blij, dat ik een medeoprichter ben van veel interessante technologische oplossingen, die ons wereld reëel beïnvloeden, kan zijn. Mijn grootste motivatie is zelfontplooiing, maar ook het steeds vergroten van mijn competenties. Bijna elke dag worden er nieuwe technologieën en gereedschappen gecreëerd, die ik als een professional heel graag leer kennen en gebruik in mijn eigen projecten. lees meer

Patryk Witwicki Wordpress Expert
Patryk Witwicki

Webontwikkelaar
Wordpress expert

Wat onze klanten over ons zeggen

David Van Ammel
Project leader in Norvell Jefferson US
We've been working with Stork Studio for years on Drupal related projects. Piotr Mirecki is a fantastic partner to work with; he is an expert developer; he's thorough, secure, has a broad knowledge of new technologies and stays up-to-date on new releases. He is always available, also if needed for quick troubleshooting. He does not mind working late or on times that suit the project. He communicates clearly, makes accurate assessments and manages to reach deadlines. We love having Piotr and Stork Studio as a partner and he is always an asset to the projects he is involved in.
Marc Burgs
CEO in ZuidWest Software
Piotr wil het probleem begrijpen en hij denkt mee om tot de juiste oplossing te komen. Zijn adviezen zijn eerlijk en goed onderbouwd. De kwaliteit van het eindproduct is uitstekend, op tijd binnen budget.