Webshops


Online verkoop via webshops is al jaren een steeds populairdere vorm van verkoop van goederen en diensten. We bieden onze klanten een compleet webshops ontwikkeling en ondersteuning.

Een groeiende trend van online winkelen

Het gemak van aankopen doen zonder het huis te verlaten, betekent dat steeds meer stationaire winkels besluiten hun bedrijf ook op internet te runnen. Universele internettoegang draagt bij aan de steeds groeiende trend van online winkelen. Investeren in een webshop van goede kwaliteit kan veel voordelen opleveren - bovenal zorgt het voor een wereldwijde dekking van ons aanbod en verlaagt het de kosten van het runnen van een winkel aanzienlijk.

In navolging van de laatste trends, bieden we onze klanten uitgebreide diensten bij de bouw en ontwikkeling van alle soorten van webshops en evenals applicaties met betaalde abonnementen - dat wil zeggen die applicaties waarbij de gebruiker na betaling toegang krijgt tot bepaalde secties of functionaliteit van de webapplicatie. De e-commerce applicaties die door onze studio zijn gemaakt, zijn zeer flexibel, volledig functioneel, aangepast aan verdere ontwikkeling en wat tegenwoordig uiterst belangrijk is - deze applicaties zijn 100% responsive (wat betekent dat ze werken op alle soorten van mobiele apparaten - smartphone, tablet , desktop) en SEO-vriendelijk.

Wat bieden wij?

Wij bieden integratie met Nederlandse en buitenlandse online betaalmethoden (iDeal, creditcards, PayPal, transfers24 etc.), configureerbare leveringsmethoden, meertalige en multi-valuta applicaties, een makkelijk te gebruiken interface - waardoor de winkel, zijn producten en gebruikers kan makkelijk beheerd worden. We bieden ook migratie van inhoud (producten, klantgegevens) in het geval van een wijziging in het systeem waarin de online winkel actief is.

Bekijk alle diensten