Drupal ondersteuning en ontwikkeling


In ons werk gebruiken we vaak een van de modernste content management system - Drupal. Drupal in zijn basisversie biedt rijke functionaliteit die onafhankelijk beheer van gepubliceerde inhoud, navigatie-elementen of de indeling van secties of blokken op de pagina mogelijk maakt. Ja, maar dat is de basisfunctionaliteit van bijna elk CMS-systeem. Dus wat maakt Drupal anders?

Wat maakt Drupal anders?

Allereerst gebruiksgemak. Na een korte training die we aanbieden na het voltooien van het project, kunnen onze klanten zonder grote problemen hun projecten zelfstandig beheren. De trainingstijd hangt natuurlijk af van de omvang en voortgang van het project. Bij verdere vragen of twijfels bieden wij hen altijd hulp en ondersteuning.

Een ander voordeel van het Drupal-systeem is het aantal volledig gratis extensies dat het heeft. Dankzij de beschikbare extensies kan de basisversie van het geïnstalleerde systeem worden omgezet in een online winkel, blog of interactieve webapplicatie met duizenden geregistreerde gebruikers. Het enorme aantal beschikbare Drupal-modules zorgt voor een snelle implementatie van extra functionaliteit en verlaagt zo de kosten van de ontwikkeling. Drupal heeft ook zeer belangrijke (belangrijkste voor ontwikkelaars) voordelen - de architectuur en het gemak van system updaten. Drupal is ontwikkeld volgens de modernste programmeer standaarden waardoor de code transparant en gemakkelijk te begrijpen is voor mensen die ermee werken. Dankzij de constant verschijnende update is het ook een functioneel stabiel en veilig systeem.

Een jarenlange ervaring met Drupal

Door jarenlange ervaring in het werken met het Drupal systeem hebben wij kennis op expert niveau, waardoor wij snel en vakkundig nieuwe projecten kunnen bouwen én bestaande kunnen uitbreiden. Wij bieden specialistisch advies op het gebied van functioneel ontwerp en selectie van passende modules. Voor oplossingen op maat maken we ook onze eigen modules en sjablonen op maat van de eisen van onze klanten.

Bekijk alle diensten