Projectontwikkeling en onderhoud


Stork Studio biedt complete projectontwikkeling en onderhoud van webapplicaties. We helpen u bij het creƫren van een functioneel en grafisch ontwerp, bouwen eigen modules (plugins met niet-standaard oplossingen), integraties met externe webapplicaties (API's) en problemen analyseren in een bestaande applicaties.

Wat is een webapplicatie?

Een webapplicatie is een interactieve programma die werkt in de browser van uw computer. In tegenstelling tot websites (die meestal een informatieve rol hebben), stellen applicaties de gebruiker in staat om hun eigen vermeldingen en publicaties te maken of om met andere gebruikers te communiceren. Dankzij de gebruikersinterface zijn webapplicaties ontworpen om deze te voorzien van een specifieke service of functionaliteit. We bieden onze klanten uitgebreide bouw-en ontwikkelingsdiensten en technische ondersteuning voor verschillende soorten van webapplicaties.

We bieden softwareontwikkeling en ondersteuning

We bieden continue service, softwareontwikkeling en ondersteuning in elke fase van de projectontwikkeling. We werken momenteel samen met verschillende andere bureaus in onze branche en ontwikkelen achtereenvolgens websites en applicaties die worden beheerd door zowel lokale bedrijven als wereldberoemde merken.

Dankzij jarenlange ervaring in het projectontwikkeling en onderhoud van webapplicaties, grote kennis in programmeren en applicatiebeheer, leveren wij aan onze klanten zowel professionele als optimale technische en functionele oplossingen. Gedurende een aantal jaren van onze activiteit hebben we het vertrouwen van veel bedrijven gewonnen en bijgedragen aan de oprichting van vele interessante projecten.

Bekijk alle diensten