Wordpress websites ontwikkeling


Ons aanbod omvat ook de ontwikkeling van applicaties gebaseerd op het Wordpress content management systeem. Wordpress is nog steeds een zeer populaire tool die wordt gebruikt bij de ontwikkeling van projecten en beheert momenteel ongeveer 30% van alle websites en webapplicaties ter wereld.

Wordpress - voor-en nadelen

Wordpress heeft een ingebouwde optie om extensies (zogenaamde plug-ins) te installeren waarmee de basisfunctionaliteit kan worden uitgebreid. Helaas zijn niet alle extensies gratis of bieden ze volledige functionaliteit alleen in betaalde versies, wat vaak gepaard gaat met hogere kosten voor het ontwikkelen van een website of webapplicatie.

Wordpress is ook een zeer SEO-vriendelijk systeem, waardoor websites op basis van de engine duidelijk zichtbaar zijn in zoekmachines. Vanwege zijn populariteit is Wordpress ook een systeem dat vaak wordt aangevallen en wordt blootgesteld aan verschillende soorten virussen, dus het is uiterst belangrijk om snel en efficiƫnt updates te installeren die van tijd tot tijd beschikbaar zijn. Bij Stork Studio geven we om de beveiliging van alle applicaties waar we aan werken, daarom introduceren we alle beschikbare updates systematisch en doen we er alles aan om ervoor te zorgen dat onze projecten veilig zijn.

Een goede oplossing voor kleine websites

Projecten op basis van Wordpress worden aangeboden voor minder geavanceerde projecten. Het is een goede oplossing voor eenvoudige websites en bedrijfs websites die hun activiteiten presenteren. Voor meer geavanceerde projecten raden we echter aan om het Drupal-systeem te gebruiken, omdat u hiermee complexere applicaties kunt bouwen.

Onze specialist in bouwprojecten in het Wordpress-systeem is Patryk Witwicki. Patryk heeft jarenlange ervaring met het werken met dit systeem. Hij kent zijn builds, beschikbare plug-ins en weet hoe hij zijn eigen extensies voor dit systeem kan maken.

Bekijk alle diensten