Stork Studio Elsloo Limburg

Hallo, leuk om je hier te zien!

Mijn naam is Piotr Mirecki. Al bijna 10 jaar ben ik beroepsmatig bezig met het ontwerpen en het bouwen van websites en webapplicaties wat mij enorm veel voldoening geeft en mij motiveert om steeds mijn kwalificaties te verhogen. Gedurende deze tijd had ik de mogelijkheid om voor diverse bedrijven te werken waar ik veel gekwalificeerde mensen heb ontmoet die in mijn veld werken. Dankzij het feit dat ik met vakmensen heb gewerkt heb ik de nodige ervaring en kennis opgedaan en daarom voel ik me zeker in mijn vak en ben ik niet bang voor nieuwe uitdagingen.

Dankzij jaren ervaring ben ik zeker van mezelf en toen kwam ik op een idee om voor mezelf te beginnen met mijn Stork Studio – een creatief webdesign studio in Zuid Limburg. In mijn werk maak ik veel gebruik van een van de meest moderne contentmanagementsystem - Drupal. Drupal is een systeem dat heel goed is aangepast om te worden uitgebouwd en maakt mogelijk om verschillende soorten projecten te maken, zowel eenvoudige websites als geavanceerde internetapplicaties. Drupal is makkelijk in gebruik en daarom kan de klant de inhoud en de functionaliteit zelfstandig beheren. In het geval van meer geavanceerde projecten die geen standaardoplossingen vereisen maak ik gebruik van Symfony framework. Symfony is op dit moment het meest populaire framewerk in de wereld, de projecten kunnen ideaal aangepast worden aan de eisen van de klanten en het heeft al veel liefhebbers en werken met Symfony is een waar genot.

Ga naar de projectenpagina om beter bekend raken met de stijl en techniek van de websites en webapplicaties door Stork Studio gemaakt. Als je nog vragen heb, maak een gebruik van het contactformulier op deze website. Ik zal mijn best doen om je vragen zo snel mogelijk te beantwoorden.